IZ KAMIONA PRAVO NA GRANDOVU SCENU, HARIS DŽINOVIĆ IZNENAĐEN: ,,NEMA OVDE LEVO-DESNO”

Dejan Dulović (51) iz BIjelog Polja poslednji je nastupao u prvoj emisiji nove sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, ali to ne znači da je imao najmanje šanse za plasman u sledeći krug.

Za sebe kaže da je mlad deda, s obzirom da već ima četvoro unučadi, a u životu pjeva i vozi kamion.

Samo što je Dejan ušao u veliki Grandov studio pozdravljen aplauzom, domaćin emisije Žika Jakšić predstavio je dvanaestogodišnjeg Davida, takmičarevog sina iz drugog braka.

Žika je konstatovao da dječak nije povukao muzičke crte na oca, s obzirom da samo trenira fudbal i voli ribolov, a onda je upitao momka kako je načuo da su otvorili firmu sa neuobičajenim poslom, zamolivši ga da mu otkrije o čemu se tu radi.

-Da, radimo dropšiping – rekao je dječak i otkrio da Dulovići putem dropšipinga prodaju onlajn mnogo stvari za dvorišta i kuće, kao i masažere.

Žika je bio zbunjen pa se obratio takmičaru.

-Znači ti voziš (kamion), a oni se jave putem interneta, poruče, kupe, ti to prodaš? – začuđenio je pitao Žika, a šta mu je takmičar odgovorio:

-Da. Brza pošta dođe,ponese i to je to.

Žika se upoznao sa novim načinom trgovine, a priznao je i da mu se čini kako je Dejanov sin glavni administrator na onlajn prodavnici. Dejan je pojasnio:

-Moraju djeca da se od malih nogu nauče da idu na pravi put – rekao je Dejan sa čime se i Žika složio.

U podršci takmičaru bio je i njegov kum Željko Adžić iz Temišvara koji je otkrio da je upoznao Dejana prije 20 godina u Rumuniji kada mu je on rekao da se bavi muzikom, dao mu CD koji je u to vrijeme objavio i postao hit na temišvarskom radiju.

Žika je potom komentarisao poslovanje i monetarnu politiku u Evropskoj uniji, čiji je Rumunija dio, a onda se prešlo na takmičarski dio programa.

Takmičar je otkrio da će izvesti pjesmu „Još te nešto čini izuzetnom“ od Miroslava Ilića, a Haris Džinović koji je večeras u žiriju priznao je da ga je ovo iznenadilo:

-Mislio sam da neće biti Žiletova pjesma „Money, money“ od grupe Abba, ali neće biti – rekao je Haris.

Pjevač je izveo najavljeni hit folk muzike, a nakon zasluženih aplauza Haris je prvi uzeo reč.

-Odmah da te pohvalim, dikcija top! Kada se svaka reč razume, to je već neki stepen gore. Interpretaciju ćeš morati malo da doradiš, ali je tačna. Nema levo-desno, nema glupiranja, nego si je otpevao na svoj način. Nisi distonirao i to ti je veliki uspeh – rekao je Haris, a Dejan se zahvalio na lepim i konstruktivnim komentarima.

Ljubica Vranješ nadovezala se na Harisov komentar:

-Mislim da vas je ponijela emocija. Meni se ovo dopalo. Sve vrijeme sam pjevala prateće vokale pošto mnogo volim ovu pjesmu, kao i sve kafanske pjesme, naravno. Ali složila bih se sa Harisom da je bio malo nekih problema sa intonacijom, ali mislim da je emocija presudila i da vas je emocija vodila sve vrijeme. Stigli ste do kraja s uspjehom – rekla je Ljubica takmičaru, a Haris je želio da detaljnije objasni svoje gledište:

-To uživo i nije toliko važno. Distoniram i ja na koncertu. Skrenem lijevo-desno, pa šta. Bitno je ako distoniraš pa se vratiš. A ako se ne vratiš, onda je to katastrofa – objasnio je Haris, a Saša Milošević Mare je dodao:

–Onda je to džez – rekao je Mare što je nasmijalo sve u studiju.

Voditeljka Dragana Katić upitala je Mareta šta je bilo večeras.

-Meni je bilo odlično. Obzirom da ti nisi profesionalni pjevač a uzeo si jako tešku pjesmu. Samo treba da budeš slobodniji u svemu tome jer imaš jako lijepu dikciju, imaš lijepu boju, lijep si čovjek i nadam se da ćemo se viđati i u budućnosti – rekao je Mare takmičaru koji je priznao da je imao mau tremu prilikom prvog pojavljivanja na velikoj Grandovoj sceni.

Podsjećamo, za našeg sugrađanina možete glasati na linku ispod.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=327754043251245&id=100080499548725&mibextid=Nif5oz

Izvor: Grand onlin