DAJKOVIĆ: ABAZOVIĆ SE KRVAVO BORI PROTIV MAFIJE, ZASLUŽUJE PODRŠKU

Sa zaprepašćenjem, gotovo na dnevnom nivou, svjedočimo vezama mafije i policije. Te veze su toliko duboko isprepletene, da se teško razaznaje da li je vrh policije dio Kavačkog klana. Ili je vrh Kavačkog klana dio policije. Doduše, svaki odgovor na tu dilemu bio bi tačan.

Narod, a samim tim i političke partije ne smiju mirno i indiferentno gledati borbu Premijera Abazovića sa zmijskom glavom mafije koja stanuje u vrhu bezbjednosnih institucija. Ta borba – sviđala se nekom ideološka politika gospodina Abazovića ili ne – osim što ugrožava život Premijera. Odavno je ugrozila, ili, zašto ne reći – potpuna uništila postulate vladavine prava i demokratije u našoj zemlji.

Hapšenja sudija, tužioca, visokih policijskih funkcionera, službenika raznih specijalno-batinaških timova – bila su nezamisliva pojava u vremenu Mila Đukanovića, pa i Zdravka Krivokapića. Otuda gospodin Abazović zaslužuje naklon. Ali i podršku Slobodne Crne Gore da nastavi sa borbom protiv mafije u kojoj će – kao i u svim drugim zemljama – država biti pobjednik.

Najzad, već sada je jasno kao dan: Nije Abazovićeva Vlada srušena zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Već isključivo zbog borbe protiv Kavačkog klana, ali i svih tajkunskih elita koji se nalaze u orbiti glavnog zastupnika Kavačkog klana – Mila Đukanovića.

Predsjednik Slobodne Crne Gore

Mr Vladislav Dajković