GRAĐANI REAGUJU: VIŠE GODINA PROBLEM SA VODOM U NASELJU LIPNICA

Sugrađanin koji je želio da ostane anoniman VBP portalu dostavio je saopštenje u kojem poziva nadležne da riješe problem sa vodom u naselju Lipnica.

Kako je saopštio sugrađanin, mještani naselja Lipnica godinama imaju problem sa vodom, te su više bez vode nego sa vodom. A kaže da je problem nemar nadležnih.

“U naselju Lipnica godinama imamo problem sa vodom, više smo bez vode nego sto je imamo, zbog nemara nadležnih.

Pumpna stanica posjeduje dvije pumpe, od kojih samo jedna radi. A druga bi trebala da bude pripravna kada bi došlo do remonta ili eventualno kvara jedne pumpe, da bi druga pumpa radila, i tako uvijek imali uredno vodosnadbijevanje, kako dolikuje građanima u 21.vijeku”. Kazao je sugrađanin.

Sugrađanin je zamolio da se saopštenje objavi kako bi nadležni reagovali i riješili dugogodišnji problem mještana ovog naselja.

“Nadležni drže uvijek jednu pumpu u kvaru i trenutno cijelo naselje nema vode. I ako zna kada će i doći do urednog snadbijevanja vodom. Objavite ovo, možda ce se neko od nadležnih smilovati da sredi obje pumpe i riješi nam problem sa vodom koji godinama traje”. Zaključuje sugrađanin.

https://www.facebook.com/reel/1267613707125625