ANDRIĆ: BIJELO POLJE POSTAJE SVE LOŠIJE MJESTO ZA ŽIVOT

Na sjednici Skupštine opštine Bijelo Polje tokom diskusije po taćlčci dnevnog reda kada se birao predsjednik opštine, opozicija je iznijela svoje stavove žbog čega nije zadovoljna radom Petra Smolovića koji je na kraju sjednice opet izabran.

Vaso Obradović iz DF-a rekao je da „politika koju predvodi Smolović ne donosi boljitak i promjene“. – Građani su se na izborima opredijelili za listu koju je predvodio Dizdarević, a predsjedničku ulogu dobija Smolović – naglasio je Obradović.

Marko Ljujić iz Demokrata kazao je da je prava diskriminacija „što se Smolović bira zato što je Petar, a ne Dizdarević zato što je Abaz“.

Odbornik iz redova “Evropa sad” Andrija Delić kazao je da neće glasati za izbor Smolovića jer je u prethodnom periodu ostvareno malo toga što je obećano.

Njegova partijska koleginica Jelenka Andrić istakla je da omladina napušta grad. Kao i da je to krivica onih koji ga vode, a koji im ništa ne nude. – Bijelo Polje postaje sve loše mjesto za život – rekla je ona.

Marko Đukić iz Demokrata naglasio je da nema razvoja grada dok je ova politika na vlasti. – Loš je izbor Smolović za predsjednika jep je stanje sve gore i gore. Odnosno, katastrofalno je – istakao je Đukić.

Izvor: Dan

Milovan Novović