IDEALAN MUŠKARAC KOJEG BI SVE ŽENE POŽELJELE

Pravi partner ne samo da govori lijepe riječi, već i djeluje kad treba. U teškim situacijama uvijek je spreman da bude rame za plakanje, da vas utješi i da vam pomogne kako god može.

Osim toga, zna da kuva. Moderne žene misle da muškarac koji izgleda muževno i zna da kuva da je idealan suprug. I ne mora nužno da učini nešto posebno. Čak i ako samo nareže jabuku i lijepo je složi na tanjir, to će ženu usrećiti.

Ovo su još neki pokazatelji idealnog muškarca:

Uvijek će vas podržati i pazi na detalje

Svi mi griješimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebalo da bude na vašoj strani. Čak i ako griješite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi trebao da vas podrži, a ne da vas krivi.

Takođe, “idealan” muškarac pazi na detalje. To ne znači da vaš muškarac mora da zna svaki detalj vašeg života ili da se sjeti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima k znanju stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pjesma.

Mudar je i zna vas razveseliti

Iako može biti korisno imati nekoga ko vam može objasniti kvantnu fiziku, važnije je kraj sebe imati čovjeka koji može pronaći izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako vam je muškarac u stanju da da dobar savjet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo srećni.

Kad se osećate loše, vaš muškarac bi trebao da zna kako da vas oraspoloži: ispričaće vam sjajnu šalu, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osjećati bolje.

Idealan muškarac može naći zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez prijetnji ili mita. Može se nositi i s vašom zlom komšinicom.

Ne zaboravlja na vaše probleme i cijeni vaše mišljenje

Muškarcima je obično teško da se fokusiraju na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli bi vaše probleme uvijek trebalo da postavi kao prioritet i nikada ih ne stavlja na drugo mesto.

Odnos između muža i žene ne bi trebao biti samo zajednički život, oni takođe treba da postanu prijatelji i međusobni savjetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebalo da bude pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element srećnog braka.

IDEALAN MUŠKARAC KOJEG BI SVE ŽENE POŽELJELE

Pomaže vam u kućnim poslovima

Ako vas supružnik cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova kućna pomoćnica. Razumije da se na poslu umarate i zato je uvijek spreman da vam pomogne u čišćenju kuće ako ga pitate. Štaviše, zajedničko obavljanje kućnih poslova je odličan način da brže obavite posao, piše 24sata.hr.

(Kurir.rs)