GRAĐANI NEZADOVOLJNI JER IM KASNE PENZIJE I NE STIŽU RAČUNI

Od ukupno 303 poštara dostavljača u Pošti Crne Gore na bolovanju su trenutno njih 23. Zbog toga je određenom broju građana kasnila penzija ili nisu dobili račune. Nekoliko njih se i požalilo „Danu”, zbog čega smo se obratili Pošti.


Građani koji su nam se žalili su iz Podgorice, gdje je, kako su nam kazali iz Pošte, angažovano 65 poštara, od čega je 12 na bolovanju. Dakle, polovina poštara koji su na bolovanju je iz Podgorice.


Izostanak poštara rješavamo angažovanjem novih ljudi.

GRAĐANI NEZADOVOLJNI JER IM KASNE PENZIJE I NE STIŽU RAČUNI


Međutim, u nekim rejonima u Podgorici imamo slučajeve nepreciznih i netačnih adresa, nepostojanja poštanskih sandučiva ili sandučiće bez imena i prezimena. Ovakve okolnosti znatno otežavaju rad novih kolega, pa može doći do kašnjenja u dostavi.


Koristimo priliku da podsjetimo građane da je posjedovanje pravilno obilježenog kućnog poštanskog sandučića zakonska obaveza – naveli su iz Pošte.


Jedan penzioner požalio se ..Danu” da je penziju dobio tek nakon više od desetak dana otkad je počela isplata primanja za najstariju populaciju.

Naš kol centar 19895. Koji je zadužen za brigu o korisnicima, prethodnih ili kašnjenja dostave pozovu 19895. Kako bismo situaciju riješili. Priznaju da, zbog korišćenja bolovanja, imaju određenih teškoća u organizaciji posla


-Menadžment Pošte Crne Gore obratio se nadležnim državnim institucijama u vezi sa svim slučajevima dužih bolovanja i odgovor očekujemo narednih dana kazali su iz Pošte, čiji je izvršni direktor Dragan Tufegdžić.


Izvor: Dan