Dajković brutalno odgovorio EU predstavniku: smučile su nam se vaše laži o ulasku u EU.

Dragi izvjestitelju Evropskog parlamenta za Crnu Goru, gospodine Picula

Smučila nam se vaša priča o vrijednostima Evropske unije kojom nas konstantno držite u zarobljenom stanju i lažnim obećanjima.

Dok slušam vaše priče “još samo ovo treba da uradite i ući ćete u Evropsku uniju” – Ja sam završio osnovnu i srednju školu, fakultet, pošao u svijet, naučio jezike, oženio se i dobio dijete, kazao je predsjednik Slobodne Crne Gore, Mr Vladislav Dajković.

Dakle, neće biti da je problem samo u nama i našim korumpiranim političkim elitama. Problem je, draga gospodo, i u vama.

Vi ste ćutali decenijama na sav kriminal režima Mila Đukanovića, iako ste bili odlično informisani o svim aferama koje su obilježile njegovu vlast, navodi Dajković

Priča o “srpskom i ruskom uticaju” od kog će nas odbraniti Milo Đukanović je priča za malu djecu. Više je on srbovao nego što ćemo svi mi, srpski političari u Crnoj Gori, ikada srbovati.

Najzad, umjesto plaćenih NVO koje rade istraživanja o popularnosti EU u Crnoj Gori, angažujte iskrene i nepotkupljive ljude koji će se spustiti među narod da čuju šta zaista mislimo o Evropskoj uniji. Mislim da ćete se razočarati. I to isključivo vašom krivicom, kazao je Dajković

Na kraju, gospodine Picula, nismo mi ni četnici, ni šovinisti, niti nam je stalo da živimo u rovovima i ratovima. Mi samo hoćemo pravdu i ekonomski prosperitet, ali nas upravo administracija Mila Đukanovića gura nazad u podjele.

Ili nam konkretno pomozite, ili nas pustite da se sami izborimo. Samo nam ne odmažite, please.

Srdačan pozdrav iz Podgorice, stoji u saopštenju.