Ove “crne brojke” više su od upozorenja za sve učesnike u saobraćaju.
Tokom tri dana, utorak, srijeda i četvrtak, u saobraćajnim nesrećama na crnogorskim putevima stradalo je čak pet osoba. Ove “crne brojke” više su od upozorenja za sve učesnike u saobraćaju. Večeras su u dva udesa stradale dvije osobe, jedna na putu Danilovgrad – Nikšić, a druga u podgoričkom naselju Kokoti, R.B. (40). Tokom današnjeg dana poginule su tri osobe. Apeluje se na vozače da voze oprezno, poštuju saobraćajna ograničenja i propise i doprinesu bezbjednom saobraćaju.


I tokom novembra desile su se tri saobraćajne nesreće, tokom tri dana, a u kojima je takođe bilo smrtno stradalih osoba.


Jutros je Budvanin T.Š. (34) poginuo je, oko 6.50 sati, kada je motorom sletio u kanal kod hotela Slovenska plaža, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.. Budvanin je poginuo na licu mjesta. Uviđaj obavlja kotorsko tužilaštvo, uz asistenciju službenika budvanske policije.


U utorak veče Baranin P.R. (41) i Podgoričanin Lj.I. (27) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16,30 časova na magistralnom putu Bar- Petrovac, u naselju Haj Nehaj.

  • Vozač automobila “audi A6”, registarskih oznaka BR CM 667, kojim je upravljao P.R. preminuo je na licu mjesta. Smrtno je stradao i vozač koji je upravljao vozilom “kedi”. U sudaru je učestvovao i autpmobil “golf dva”, registarskih oznaka BR AA-616, za čijim upravljačem je bio S.S. On je, na sreću, prošao bez povreda – kazao je tada rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar, tužilac Radovan Đurović, prenose barski portali.

  • Juče su dvije osobe teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Budva-Petrovac, . Do udesa je došlo u mjestu Skočiđevojka oko pet sati, kada je vozilo sletjelo sa puta. Povrijeđeni su prevezeni u bolnicu u Risnu. Uviđaj je na licu mjesta izvršio tužilac iz Kotora, a saobraćaj je bio blokiran.
    Izvor: Dan