PREDSJEDNIK OPŠTINE I PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE ČESTITALI BOŽIĆ

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića svim pravoslavnim vjernicima uputio je čestitku predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović, kao i predsjednik SO Bijelo Polje, Ernad Suljević.

“Proslava dana Hristovog rođenja, najradosnijeg hrišćanskog praznika, okreće nas porodici, prijateljima, upućuje nas jedne na druge i na zajedništvo kao temelj našeg skladnog života.

Neka nas poruke tolerancije i pomirenja, inspirišu da bolje razumijemo jedni druge i da njegujemo međuvjerski sklad, bogatstvo različitosti i uzajamno poštovanje svih građana Bijelog Polja.

Želim da Badnji dan i Božić provedete u zdravlju, miru i porodičnom okruženju“ – poručuje Smolović.

PREDSJEDNIK OPŠTINE I PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE ČESTITALI BOŽIĆ

Takođe čestitku je uputio i predsjednik SO Bijelo Polje Ernad Suljević.

“U ime Skupštine opštine Bijelo Polje i svoje lično, vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Božić. Nadam se da će i ovoga puta božićni praznici sve ljude ispuniti ljubavlju i zajedništvom, te da će mir i radost prazničnih dana podstaknuti sve nas na međusobno poštovanje, toleranciju, povjerenje i razumijevanje. Vrijednosti koje naš grad baštini iz svoje bogate tradicije dužni smo čuvati i njegovati, a to činimo i ovom prilikom želeći svima srećan Božić” – navodi se u čestitki predsjednika SO Bijelo Polje.