URUČENE NAGRADE ZA NAJBOLJE STUDENTE

Opština Bijelo Polje i ove godine nagradila je najbolje studente. Njima su nagrade uručene na današnjoj svečanoj sjednici Skupštine Opštine, održanoj povodom 3. januara.

Uz želju za još bolje rezultate u nastavku školovanja, ali i uz obećanje da će imati podršku lokalne samouprave, najboljim studentima nagrade je uručio predsjednik Opštine Petar Smolović.

Na listi najboljih našli su se: Nikoleta Bulatović, Bojan Vukojičić, Magdalena Smolović, Irena Madžgalj, Monika Vujisić i Ajlan Zajmović.

U ime nagrađenih studenata obratila se Nikoleta Bulatović. Ona je zahvalila Opštini Bijelo Polje, na čelu sa predsjednikom Smolovićem.

“Za nas studente i mlade ljude ova nagrada i ovo priznanje od posebne su važnosti, budući da dolaze od našeg rodnog grada, što nam daje dodatni podstrek da nastavimo ovim putem, kako bi se u nekom narednom periodu Bijelo Polje moglo ponositi nama. Nastojaćemo da kroz naše profesionalne pozive u budućnosti doprinesemo razvoju našeg grada, našeg Bijelog Polja”, poručila je Bulatović.