“KUPUJEM POLOVNU ODJEĆU, SVE NA MENI JE 300 DINARA”, RUŠKU JAKIĆ SIROMAŠTVO NAUČILO KAKO DA PREŽIVI I BEZ NOVCA

Popularna Ruška Jakić privlači pažnju gdje god se pojavi, dok njene oštre izjave svaki put naprave pometnju. Od čuvene voditeljke često se mogu čuti mudre izjave i savjeti koji su zlata vrijedni.

Nedavno je pojavljivanjem na jednom modnom događaju zasjenila prisutne i pokupila brojne simpatije, a njen neobičan stajling i karakteristična šminka daju joj poseban pečat, čineći je jedinstvenom.

Osim toga što nema dlake na jeziku, ističe se i svojom skromnošću. Dok se drugi hvale kako kupuju skupu i markiranu odeću, Ruška nema problem da prizna da kupuje u jeftinijim buticima.

“Kroz siromaštvo sam naučila da mogu podjednako da živim i sa 1000 dinara i sa 1000 evra. Sa hiljadu dinara ću da odem u svoj omiljeni kafić i popijem kapućino, a onda kod kuće ću sjesti i pojesti kačamak”, rekla je Ruška i dodala:

“Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od kineza – garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica…Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara”.

Ruška je jedna od rijetkih koja voli sebe i uči druge ljude da čine isto. Za sebe smatra da je kao Džoan Kolins i da je godine podmlađuju. Njena pojava mnoge fascinira, a uprkos tome što je imala težak život nije igubila vedrinu.

Izvor: Blic