BEĆIROVIĆ: NAGRADA KAO KRUNA USPJEŠNE SEZONE

Najveće opštinsko priznanje – Nagrada “3. januar”, pripala je i Fudbalskom klubu Jedinstvo. Predsjedniku kluba Nerminu Bećiroviću i zamjeniku kapitena, Momčilu Duloviću, nagradu je uručio predsjednik Opštine, Petar Smolović.

Predsjednik Žirija, Abaz Dizdarević, kazao je da je ovo priznanje pripalo FK Jedinstvo, kao najvećem, ali i najstarijem sportskom kolektivu u našoj opštini.

Na ukazanoj časti da se Nagrada “3. januar” dodijeli Fudbalskom klubu Jedinstvo, zahvalio je predsjednik tog kluba Nermin Bećirović.

“Ova nagrada dolazi kao kruna jedne uspješne sezone u kojoj je naš klub postigao značajne rezultate na svim poljima. FK Jedinstvo je dvije godine zaredom proglašen za najbolji sportski kolektiv. Dok su naši igrači, treneri i menadžment kluba dobitnici su brojnih priznanja, kako na lokalnom nivou, tako i od strane Fudbalskog saveza Crne Gore. Sve ovo je potvrda jako kvalitetnog rada svih u klubu. Tako da danas sa ponosom stojim ovdje, svjesni da je ovo priznanje dodatan motiv, ali i obaveza, da u narednom periodu budemo još bolji”, poručio je Bećirović.