UGLEDNA PORODICA VELIČKOVIĆ I KOMPANIJA SPORT VIZION DONORALI 5000 EURA

Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr. Jovan Bulajić“ Brezovik uručena je donacija u iznosu od 5. 000 eura od kompanije „Sport Vision“ i porodice Veličković.

Ova značajna donacija namijenjena je Odjeljenju pulmološke onkologije, na kojem se sprovodi dijagnostika, liječenje i praćenje bolesnika sa malignim tumorima pluća, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.


Navodi se da su Odjeljenje pulmološke onkologije, kao i ostala odjeljenja Specijalne bolnice Brezovik, u poslednje vrijeme značajno podigla standarde liječenja pacijenata. A kvalitetu liječenja doprinose i donacije pojedinaca i kompanija.


Tako će, kako su kazali, i donacija kompanije “Sport Vision” biti uložena u unapređenje terapijskog pristupa pacijentima koji boluju od karcinoma bronha.


“Kao što je poznato, na Odjeljenju pulmološke onkologije Bolnice Brezovik se sprovode najnovije metode u dijagnostici i liječenju pacijenata oboljelih od malignih oboljenja, kao i one terapije koje predstavljaju poslednju riječ nauke u onkologiji.


Prepoznata kao zdravstvena ustanova koja stremi uvođenju najsavremenijih metoda dijagnostike i liječenja svojih pacijenata. Bolnica Brezovik je u svojim nastojanjima i aktivnostima podržana donacijama od brojnih firmi. Ovom donacijom porodica Veličković i kompanija „Sport Vision“ se pridružuju porodici humanih pojedinaca i društveno-odgovornih kompanija koji, ulažući u zdravstveni sistem, doprinose dobrobiti društva u cjelini”, zaključuje se u saopštenju.


Foto: Bolnica Brezovik