IZREČENA KAZNA OD 300 EURA ZA VOŽNJU POD DEJSTVOM ALKOHOLA

Sudija Suda za prekršaje u Bijelom Polju Svetlana Adžić izrekla je V.C. (45) iz Podgorice i V.Đ.(41) iz Mojkovca novčane kazne u iznosu od po 700 eura zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

NJen kolega Petar Varagić je A.B. (36) iz Berana izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 eura zbog nasilja u porodici, a okrivljenoj E.J. (49) iz Plava kaznu zatvora u trajanju od deset dana uslovno zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

Sudija Radoman Knežević izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 500 eura Z.S. (22) iz Pljevalja zbog odbijanje da se podvrgne ispitivanju prisustva alkohola i opojnih droga u organizmu, a njegovom sugrađaninu C.S. (32) izrekao je kaznu u iznosu od 400 eura.

Isti sudija izrekao je novčane kazne od po 300 eura K.3.(31), T.B. iz Pljevalja (26), P.S. (37) iz Budve i G.R. (25) iz Pljevalja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a ista kazna izrečena je i K.N. (56) iz Pljevalja zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,71 g/kg, sudija Andrijana Bulatović je R.R. (45) iz Bijelog Polja izrekla novčanu kaznu od 300 eura.

Izvor: Dan