IZABRAN ŽIRI ZA DODJELU NAGRADE 3. JANUAR

Odbornici bjelopoljskog parlamenta na 3. sjednici novog saziva izabrali su danas Abaza Dizdarevića za predsjednik žirija za dodjelu Nagrade 3. januar. Za članove su izabrani Rafeta Međedovića, Adisa Kučevića, Sašu Lalevića, Mirka Damjanovića, Mladena Nedovića i Gabrijelu Nedović.

Za ovu odluku je glasao 31 odbornik, dok su dva bila protiv.

Na sjednici Skupštine je izabran je i Žiri za dodjelu javnih priznanja, kojim će predsjedavati prof. dr Velimir Rakočević, a članovi su Milko Kovačević, Kemal Musić, Vesna Pavićević i Jasmila Hot.

Predlog Rješenja o imenovanju Žirija za dodjelu javnih priznanja Opštine Bijelo Polje podržalo je 19 odbornika. 12 je bilo protiv, a 1 uzdržan.

Na današnjoj sjednici usvojen je Predlog Odluke o imenovanju Opštinske izborne komisije za čijeg je predsjednika imenovan Duško Vojinović. Za zamjenika predsjednika je izabran Esmer Ličina. Dok će poslove sekretara OIK-a obavljati Ljubiša Jokić.

Radenko Vujojević izabran je za člana Opštinske izborne komsije, a za zamjenika člana Rada Đerić. Arnela Striković imenovana je za člana, Amel Avdić za zamjenika člana, Sandra Bojović takođe je izabrana za člana OIK-a, Jagoš Mrdak za zamjenika člana, Gordana Trajković za člana i Milovan Vuković za zamjenika člana.

Predlog Odluke o imenovanju Opštinske izborne komisije podržao je 31 odbornik, dok su dva bila protiv.