MILOŠEVIĆ NASMIJAN TOKOM HAPŠENJA

Bivši direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević uhapšen je sinoć. TV E zabilježila je njegovo izvođenje iz prostorija Specijalnog policijskog odjeljenja u Podgorici.


Dok su ga službenici izvodili, Milošević je bio nasmijan i vidno raspoložen, dok su blicevi fotoaparata sijevali na sve strane.


Kako je kazao sinoć specijalni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić, Milošević je uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Specijalno policijsko odjeljenje je lišilo slobode bivšeg direktora Uprave prihoda i carina. Zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije- dodao je Radonjić.


Milošević je početkom oktobra bio priveden u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu ANB-a i SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.


On je tada, nakon obavljenog informativnog razgovora u policiji, a u okviru istrage akcije ANB-a i SDT-a o navodnom švercu cigareta, pušten.


Par dana nakon saslušanja u policiji, Milošević je podnio ostavku na funkciju direktora Uprave prihoda iz carina iz, kako je tada kazao, moralnih razloga.

https://fb.watch/hzSbjiPo0c/


Izvor: Dan