ZORONJIĆ: REKONSTRUISATI INTERNO ODJELJENJE BOLNICE U BIJELOM POLJU 

Poslanica Kluba Crno na bijelo, Suada Zoronjić podnijela je amandmane na Predlog zakona o budžetu za 2023. godinu. Njime traži obezbjeđivanje sredstava za nabavku uređaja za magnetnu rezonancu i rekonstrukciju Internog odjeljenja Opšte bolnice u Bijelom Polju.

“Ove godine, kao i prethodne, podvlačim neophodnost opremanja Opšte bolnice u Bijelom Polju sa magnetnom rezonancom. U konsultaciji sa strukom, iskristalisao se zaključak da je ova tehnologija neophodna da osiguranici sjevera koji gravitiraju ka Bijelom Polju, imaju puni kvalitet u dijagnostici patoloških stanja. Ja, kao narodna poslanica, koja dolazi iz tog kraja smatrala sam i smatram da je moja poslanička i lična obaveza da kroz svoje političko djelovanje dam doprinos za realizaciju ovog projekta”, navela je ona.

Kako je zaključila: “Shodno svom stavu od prethodne godine, za koji se očigledno nije imalo sluha, ja taj isti stav ponavljam i sada i zalažem za to svoj poslanički dignitet. A time jasno šaljem poruku odgovornima, od premijera i nadležnih ministara zdravstva i finansija. U kontekstu ovog, u obavezi sam da najavim i moje dalje istrajavanje za obezbjeđivanje sredstava neophodnih za rekonstrukciju i modernizaciju Internog odjeljenja bolnice u Bijelom Polju”.

ZORONJIĆ: REKONSTRUISATI INTERNO ODJELJENJE BOLNICE U BIJELOM POLJU 

Izvor: Dan