HUMANA STRANA SPORTA: VEČERAS HUMANITARNA UTAKMICA U SPORTSKOJ DVORANI “NIKOLJAC”

Nakon kraja prve polusezone i takmičarskih obaveza u 2022. Godini što se tiče pojedinih sportskih udruženja u Bijelom Polju, večeras će bjelopoljska publika imati priliku da uživa u još jednoj utakmici.

U pitanju je utakmica humanitarnog karaktera, a odigraće je pionirke i pioniri rukometnog kluba Jedinstvo.

Utakmica je zakazana za 20 časova, u dvorani SC “Nikoljac”.

Prikupljena sredstva i pokloni na utakmici doniraće se u humanitarne svrhe. Članovi kluba i publika pokušaće da donacijom uljepšaju Novu godinu djeci sa smetnjama u razvoju.

Organizatori su pozvali sve klubove iz Bijelog Polja, sve kolege iz porodice klubova Jedinstvo da se priključe u ovoj akciji, u ovom događaju, da dođu i podrže prikupljanje NOVOGODIŠNJIH POKLONA, DONACIJA i pruže podršku djeci sa smetnjama u razvoju kao i drugoj djeci koja žive u teškim uslovima da dobiju svoj poklon, da zaista uzvratimo našem Bijelom Polju svaki aplauz, svaku pjesmu, podršku jer to Bijelo Polje i zaslužuje TO DJECA i zaslužuju!

Čekamo vas da pokažemo HUMANU STRANU SPORTA ZAJEDNO!!!

Gost događaja gospodin Marko Maslovarić direktor JU Centra za sport i rekreaciju!

Prikupljene poklone i donacije rasporedićemo na MALU GRUPNU ZAJEDNICU u kojoj je na cjelodnevnom boravku od 8 do 10 djece sa smetnjama u razvoju, Dnevnom Centru TISA i djeci sa seoskog područja koja žive u jako teškim uslovima!