PREDSTAVNICI UDRUŽENJA PENZIONERA POSJETILI DOM ZA STARE

Predstavnici bjelopoljskog udruženja penzionera juče su posjetili korisnike Doma za stare. Predstavnici su za njih 17, koji su penzioneri iz Bijelog Polja, uručili su pomoć od po 30 eura.

Ovo je jedan mali znak pažnje da vidite da mislimo na vas i da vas nijesmo zaboravili. Želja nam je da živite još dugo godina. Da vas zdravlje služi i da vam ovdje u Domu bude kao kod kuće – kazao je Milan Minić, predsjednik Udruženja penzionera.

Na pomoći se zahvalila Smiljana Radović koja je kazala da su zahvalni što ih Udruženje penzinera ne zaboravlja nijedne godine od kada se nalaze u ovoj gerontološkoj ustanovi.

Predstavnici Udruženja penzionera, predsjendik Milan Minić, sekretar Kujo Mustajbašić, i članovi Upravnog odbora Radojka Krsmanović i Zito Vreva, sastali su se i sa rukovodstvom Doma starih. Direktor ustanove dr. Radoslav Nišavić saopštio im je da je u Domu starih smješteno 175 korisnika. Od čega je 17 penzionera iz Bijelog Polja.

Pružamo im svaku vrstu usluge i ovdje živimo kao jedna složna porodica. Zahvalni smo Udruženju penzionera koje svake godine posjeti svoje članove – kazao je Nišavić.

Izvor: Dan
Novinar: Milovan Novović