U SUDU ZA PREKRŠAJE BIJELO POLJE IMALI PUNE RUKE POSLA

U Sudu za prekršaje Bijelo Polje, koji pokriva nekoliko opština na sjeveru,
prethodnih dana su imali pune ruke posla.


Zbog kršenja zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,17g/kg, sudija Alija Beganović je F.G. (47) iz Mojkovca izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, dok je za troje lica izrekao novčane kazne u iznosu od po 300 eura zbog vožnje u pijanom stanju.


Sudija Mersada Agović izrekla je M.D. (34) iz Rožaja novčanu kaznu u iznosu od 300 eura zbog vožnje pod uticajem alkohola, a zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, M.N. (25) iz Rožaja i njegovom sugrađaninu N.S. (40) izrekla je novčane kazne u iznosu od po 150 eura.


Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu, sudija Radoman Knežević je J.M.(67) iz Pljevalja izrekao novčanu kaznu u iznosu od 400 eura. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, isti sudija je Đ.D. (66) iz Pljevalja, P.I. (33) iz Žabljaka i Đ.M. (35) iz Pljevalja izrekao novčane kazne u iznosu od po 300 eura.


Sudija Milan Šćepanović B.A. iz Bosne i Hercegovine izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 360 eura, a okrivljenom V.D. iz Kolašina novčanu kaznu od 320 eura zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.


Izvor: Dan
Novinar: Milovan Novović