BEĆIROVIĆ REIZABRAN ZA PREDSJEDNIKA FK JEDINSTVO FRANCA

Na sinoć održanoj redovnoj Skupštini Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Bijelog Polja data je puna podrška Upravnom odboru, koji je izabran i za naredni četvorogodišnji period i novom (starom) predsjedniku Nerminu Bećiroviću.


Na Skupštini su kooptirani i novi članovi Upravnog odbora, data je saglasnost da se u imenu kluba doda i Franca, kao ime generalnog sponzora, a usvojen je i novi statut.

BEĆIROVIĆ REIZABRAN ZA PREDSJEDNIKA FK JEDINSTVO FRANCA


“Cilj nam je da ostanemo prvoligaši a onda u narednim godinama stvaramo pretpostavke da budemo među prva tri tima i izborimo Evropu. Takođe, da završimo Trening kamp u naselju LJešnica, u saradnji sa FSCG, da rekonstruišemo zapadnu tribinu na gradskom stadionu, pospješimo rad sa mlađim kategorijama i stvorimo održiv finansijski sistem, uz minimalno ulaganje osnivača Opštine. Da klub samo ide uzlaznom linijom i ostvaruje uspjehe”, kazao je Bećirović.


Džemal Ljušković, predsjednik Skupštine kluba, najavio je svečanu Akademiju FK Jedinstvo koja će se održati 23. Decembra povodom jubileja – 100 godina postojanja i rada.


Rad Skupštine, Upravnog odbora i čitavog fudbalskog pogona u ime osnivača pohvalio je Marko Maslovarić, direktor Centra za sport i rekreaciju.


Izvor: Dan
Novinar: Milovan Novović