DODIJELJENE NAGRADE POLAZNICIMA PROJEKTA MLADI NOVI SVIJET!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju. Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta i bavio se otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge te razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države.


U okviru ovog projekta, realizovan je niz radionica gdje su mladi mogli da pokažu svoje talente, a organizacija NVO MMNE se potrudila da prepozna najbolje i da ih nagradi.


,,Kroz projekat je prošlo oko 80 polaznika, koji su kroz dvodnevne radionice pokazali svoje znanje, ali naučili još mnogo toga novog. Smatram da država ne prepoznaje dovoljno mlade talente, kao i da ne ulaže u njih, tako da smo se mi potrudili da se glas mladih čuje više i da promovišemo talentovane i uspješne. Mi vjerujemo u njih zato ćemo narednom periodu, najkasnije kroz 10-ak dana pokrenuti prvi list časopisa gdje će se naći njihovi tekstovi, fotografije, uspjesi i slično. Planirano je da ovaj list postane glas mladih i sigurno će biti još izdanja. NVO MMNE će uvijek biti tu za mlade ljude i nastavićemo da im dajemo vjetar u leđa”, kazao je Đukić, direktor NVO MMNE.

DODIJELJENE NAGRADE POLAZNICIMA PROJEKTA MLADI NOVI SVIJET!


Asistent na projektu, Ena Pušija se nadovezala i rekla: ,,Zadovoljstvo mi je bilo srađivati sa vama u proteklom periodu i sa sigurnošću mogu reći da je ovo jedan zaista sjajan projekat. U okviru projekta, realizovane smo razne radionice kroz koje su učenici osnovnih i srednjih škola, mogli usavršiti svoja znanja i vještine. Imali smo pet dvodnevnih radionica, iz oblasti: kreativne fotografije, preduzetničke sposobnosti, kreativon pisanje, word press i web dizajn, kao i slikarstvo. Za svaku od radionica angažovani su adekvatni predavači, i organizovana razna takmičenja kako bi polaznici dobili značajne nagrade”.


,,S obzirom da je NVO MMNE jako posvećna mladima, pozivam vas da pratite društvene mreže kako biste bili u toku sa najnovnijim projektima i kako biste ostvarili mogućnost da budete dio njih” , dodala je Pušija.