SPAJIĆ: BIJELO POLJE JE CENTAR SJEVERA

U velikoj sali Centra za kulturu večeras je održana završna predizborna konvencija Pokreta Evropa sad! na kojoj su govori lideri Pokreta Milojko Spajić i Jakov Milatović, kao i odbornički kandidati njihove liste.


Spajić je u svom obraćanju rekao da je Bijelo Polje centar sjevera i da će taj grad imati svu podršku sa državnog nivoa nakon parlamentarnih izbora, nakon kojih će Evropa sad! izvjesno činiti državnu vlast.


“Bijelo Polje će biti čvorište važnih saobraćajnica, naročito nakon izgradnje brze ceste Bijelo Polje – Sarajevo, preko Pljevalja, što će biti zamajac razvoja cijelog sjevernog regiona” naglasio je Spajić.


Nosilac liste u Bijelom Polju, Dražen Petrić kazao je da Pokret na lokalnom nivou očekuje pobjedu na izborima 23. Oktobra i da je jedini put za dalje, put međusobnog povjerenja i vjere da će doći bolji dani za Bijelo Polje.


“Vrijeme je da neki novi ljudi donosu neko novo viđenje politike i neko novo shvatanje slobode i boljeg života. Poručite svima da ste večeras bili ovdje i da ste odavde otišli sa uvjerenjem da ima nade i za Crnu Goru i za Bijelo Polje”, poručio je Petrić.