OSUMNJIČENI DA SU PRESRELI I NAPALI TRI OSOBE

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ su u Kolašinu uhapsili F. R. (20) i N. B. (20) iz Kolašina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.


“Naime, u prostorije kolašinske policije je juče pristupio V. Č. (54) iz Kolašina sa vidnim povredama i podnio prijavu protiv dvije nepoznate osobe koje su ga, dok se kretao svojim vozilo presrele i zadale mu više udaraca po glavi i tijelu”, naveli su u saopštenju.


Nedugo zatim, dodaju iz UP, iz Službe Hitne medicinske pomoći policija je obaviještena da je sa povredama iz nasilja pristupio T. Đ. (18) iz Kolašina.


“On je u prijavi naveo da su ga F. R. i N. B., dok se kretao kao pješak, presreli i zadali mu više udaraca po glavi i tijelu”, kazali su iz policije.

OSUMNJIČENI DA SU PRESRELI I NAPALI TRI OSOBE


Potom je, kako dodaju, policija telefonski obavještena od strane M. K. iz Bijelog Polja da su ga dva lica presrela na magistralnom putu dok se kretao vozilom. Upućivala mu prijetnje i zahtijevale od njega da im preda novac.


Tri prethodno navedena događaja su policiji, kako su kazali, prijavljena u vremenskom periodu od oko 18. 50 do 19. 15 časova.


“U koordinaciji sa službenicima policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, osumnjičeni su locirani u Podgorici, a potom privedeni u službene prostorije kolašinske policije. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu F. R. i N. B. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje”, zaključuje se u saopštenju policije.


Izvor: Pogled.me