ĐUKANOVIĆ: VRIJEME JE ZA PREOKRET

Prošli smo dvije godine političkih eksperimenata koji su nam donijeli gašenje državnih preduzeća poput giganta Kombinata aluminijuma i Novog duvanskog kombinata.


Ista neodgovorna politika otjerala je svjetski brend Aman resorts koji je Crnu Goru pozicionirao visoko na mapi turističkih destinacija. Preživjeli smo povećanja cijena osnovnih namirnica izazvanih enormnom inflacijom zbog vještačkih podizanja zarada, preživljavamo nestanak medikamenata u domovima zdravlja i bolnicama.

ĐUKANOVIĆ: VRIJEME JE ZA PREOKRET


Zahvaljujući neodgovornoj politici, zaustavljeni su projekti razvoja našeg Bijelog Polja. Zaustavljen je razvoj projekta na Bjelasici, koji bi, da je dovršen, danas zapošljavao preko 200 ljudi. Zaustavljen je projekat u Đalovića pećini, koji je mještane Bistrice ostavio bez puta, a Bijelo Polje bez 100 radnih mjesta.

Zaustavljena je izgradnja Osnovne škole “Dušan Korać” koja je primorala djecu i roditelje da se snalaze u improvizovanim uslovima.


Politički eksperimenti bili su neuspješan pokušaj da se država rasproda, a njena mladost otjera, jer dok su oni “oslobađali” državu, ugrozili su njene javne finansije i doveli Crnu Goru do pred bankrot.


Vrijeme je za preokret! Neka talas pobjeda krene iz Bijelog Polja! Sačuvajmo građanski karakter našeg društva! Neka svi građani našeg grada zajedno izgrade svoju sredinu!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvijestiizbijelogpolja.me%2Fvideos%2F821646205927606%2F&show_text=false&width=560&t=0