PRONAĐENO TIJELO DJEVOJČICE , ZA DJEČAKOM SE JOŠ TRAGA

Nju su pronašli splavari koji su pretraživali rijeku sa rafterskim čamcima.


Tijelo djevojčice koja je ispala iz automobila, koji se prije dvije noći, survao u provaliju pronađeno je na oko tri kilometra od mjesta udesa, saopštio je za Portal Dan direktor Regionalog ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.


Nju su pronašli splavari koji su pretraživali rijeku sa rafterskim čamcima.

Spavari su nam javili da je rijeka tokom zadnjih sat vremena puno bistrija nego što je to bila tokom cijelog dana, naveo je on.

PRONAĐENO TIJELO DJEVOJČICE , ZA DJEČAKOM SE JOŠ TRAGA


Potraga za nestalim dječakom nastavlja se sjutra.


Podsjetimo, ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela jutros su oko devet časova nastavili potragu za djecom koja su stradala u saobraćajnoj nesreći sa majkom.


Mijajlović ističe da su im pomoć ponudili predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović i Nebojša Vuksanović.

Imamo obećanje od Marte Šćepanović da će biti zaustavljene sve mašine koje rade na Tari i koje umnogome dovode do zamućenja rijeke. Nadamo se da će se voda izbistriti i biti bolji uslovi za pretragu – kaže Mijajlović.


Po saznanjima našeg portala, danas bi trebalo da se obavi sahrana stradale majke.


Nakon nesreće 7. Oktobra, u kojoj je stradala majka i jedno dijete, a danas je nastavljena potraga za djecom.


Podsjećamo, u nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja Jelena Vuković, a jedno dijete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu.


Ronioci iz Bijele juče su počeli sa pretragom terena ali su morali da obustave akciju jer je Tara zbog obilnih padavina koje su bile zamućena i slaba je vidljivost.


Izvor: Dan