,,NAŠA STRANA LJEPŠEG DANA“ NA KOTORSKOM FILMSKOG FESTIVALU

Kratkometražni film ,,Naša strana ljepšeg dana“, u produkciji Dnevnog centra “Tisa” i kompanije Modesty MK, biće prikazan 24. Septembra, na trećem Međunarodnom filmskom festivalu “Uhvati film”, u Kotoru.
Projekcija filma, u kojem glavne uloge tumače djeca i mladi sa smetnjama u razvoju iz “Tise”, zakazana je za 13 sati i 30 minuta, u Kinu “Boka”.


Direktor Dnevnog centra “Tisa”, Ensad Omerović, kazao je za Radio Bijelo Polje da su ponosni što će njihov film biti prikazan na ovom značajnom filmskom festivalu.

,,NAŠA STRANA LJEPŠEG DANA“ NA KOTORSKOM FILMSKOG FESTIVALU


“Zaista smo posvećeno radiili na ovom filmu, koji je prije nekoliko mjeseci premijerno prikazan u bioskopu bjelopljskog Centra za kulturu, a sada se radujemo što će kreativne i glumačke sposobnosti djece sa smetnjama u razvoju moći da pogleda i publika u Kotoru”, kazao je Omerović.


Treći Međunarodni filmski festival “Uhvati film”, održava se od 23. Do 25. Septembra, u Kotoru, u organizaciji NVU “Art 365”, a uz podršku Opštine Kotor, Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, Filmskog centra Crne Gore i NLB banke.


Izvor: Radio Bijelo Polje