DF ŽELI MEDOJEVIĆA ZA KOORDINATORA BEZBJEDNOSTI

Na sastanku su pominjana i neka konkretna imena za pojedine funkcije, ali do konačnog dogovora još nije došlo.


Na sastanku parlamentarne većine, koji je danas održan u Skupštini Crne Gore, predstavnici Demokratskog fronta tražili su da lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u budućoj Vladi bude koordinator svih službi bezbjednosti, saopšteno je portalu Dana. U mogućim raspodjelama pominjalo se i ime predjesnika Prave Crne Gore Marka Milačića. Na sastanku su pominjana i neka konkretna imena za pojedine funkcije, ali do konačnog dogovora još nije došlo.

DF ŽELI MEDOJEVIĆA ZA KOORDINATORA BEZBJEDNOSTI


Inače, lider Prave Crne Gore Marko Milačić rekao je danas da su Demokratski front, Građanski pokret URA i Demokratska Crna Gora dali predloge za funkcije u ministarstvima.

Ovo što sad radi URA je sabotaža dogovora. Ako ovo znači da URA neće doći u 13.30 časova na nastavak sastanka, jedina su kočnica dogovoru. Pozivam ih da dođu i da zajedno dogovorimo vladu i Skupštinu.

URA je odlučila da sve stopira i ostane u tehničkoj Vladi, ako ne dođu na nastavak sastanka. Predlažem da stave 41 potpis da mandatar bude Miodrag Lekić i dostave to predsjedniku države Milu Đukanoviću- rekao je Milačić.


Izvor: Dan