VELIČKOVIĆ: DPS GUBI BIJELO POLJE

Tamo gdje se rijeka Bistrica uliva u Lim, tamo gdje nebeski svod ukrašava manastir Voljavac (zadužbina velikog župana Stefana Nemanje iz 12 vijeka), tamo gdje vode Lima napustaju područje Crne Gore, tamo je juče dps započeo kampanju za lokalne izbore u oktobru.

Lokalne šićardžije sa njim, sa svojim nepomenikom, koji je 30 godina pustošio i pržio ovu zemlju, drznuše se da doduše pod okriljem noći i tame (u kojoj se jedino snalaze) najave bolje dane i investicioni bum u Bijelom Polju i na sjeveru Crne Gore. Oni na čelo sa njim, koji su ovo Bijelo Polje sa sve Crnom Gorom uništili, omladinu protjerali po bijelom svijetu, fabrike zatvorili a svoje biznise otvorili, imali su dovoljno drskosti da opet obećavaju i bolje sjutra najavljuju. Ali ovaj narod neće slušati laži i prosipanje magle, već će i Bijelo Polje stati uz rame opštinama, koje su dps poslale na smetlište istorije. Postoji milion razloga da se poraze dps i njegovi trabanti, jer nema poštenog čovjeka koji ne nosi ožiljak vladavine ove profiterske skupine.

U svom magnovenju, kada se pitaju ko je sledeći za Spuž, simbolično su započeli kampanju u poslednjem danu avgusta mjeseca, još na Ušću gdje vode Bistrice bistre rijeku Lim, jer su sve druge rijeke i potoke zamutili, pokušali staviti u njihove cijevi koje vode do svojih bankovnih računa. Neka i ovo bude znak da je DPS najružnija prošlost i pošast koju moramo do kraja poraziti, svuda i na svakom mjestu, svakom gradu i opštini, svakoj mjesnoj zajednici i naselju.

I na vašem političkom kraju, pogledajmo kako se lijepo niže niz svijetlih i slobodnih gradova, Berane, Mojkovac, Nikšić, Budva, Herceg Novi, Kotor, Bijelo Polje…

Mr Nebojša Veličković,

doskorašnji državni sekretar za poljoprivredu