Osvajač ovogodišnjeg memorijalnog turnira u malom fudbalu “Vaso – Šaban – Momo”, koji se održao po 51. put, je ekipa Sutivana, iz Bijelog Polja. Titulu najboljeg tima na ovogodišnjem Memorijalu ekipa Sutivana zasluženo je osvojila na penal ruletu, protiv ekipe Rocco Steakhousea. U regularnom dijelu, koji je završen 1 – 1 /p 8 – 9, pogodak za ekipu Sutivana postignut je autogolom Eldina Redžovića, iz ekipe Rocco Steakhousea!

Osvajač drugog mjesta je ekipa Rocco Steakhouse, koja je prikazala sjajnu igru tokom čitavog takmičenja, ali u penal seriji na kraju finalne večeri nije imala sreće. Strijelac za osvajača 2 mjesta na ovogodišnjem Memorijalu bio je Eldin Ćorović!

Osvajač trećeg mjesta je ekipa Baćović D.O.O., još jedna brilijantna ekipa, koja je u meču za 3 mjesto pobijedila ekipu Lozne rezultatom 3 – 2. Strijelci u ovom meču, za ekipu Baćovića, bili su Luka Marković, Milan Lakčević, Saša Gojković. Strijelci za ekipu Lozne bili su Danilo Palević i Almedin Ćorović!

Finalno veče počelo je uvodnim mečom budućih asova, mališana fudbalskih klubova Jedinstva i Serdara koji su odigrali neriješenim rezultatom 1 – 1. Strijelac za Jedinstvo bio je Aleksej Mitrović, dok je za mojkovački Serdar pogodio Miloš Manojlović. U istom ritmu, ali bez golova, odigrali su mališani iz fudbalskih škola Akademija Berane i domaćeg Meteora. Pobjedu, u međusobnim susretima budućih asova, odnio je Borac pobijedivši Omladinac 2 – 0, golovima Omara Ćatovića i Edina Mahmutovića .