Širenje sponzorskog pula Odbojkaškog kluba Jedinstvo se nastavlja, a prema riječima predsjednika kluba Vukmana Obradovića njegova inicijativa sa prve sjednice Upravnog odbora sada je formalizovana. Tako su pored CKB banke i Alter modusa u sponzorski klub ušle i kompanije Zaton petrol, Mikro mont, Tesla medical i Franca.

– Dogovorili smo se da članovi UO daju svoj doprinos finansiranju kluba, pa smo odredili i minimalan iznos koji neki od članova uprave treba da obezbijedi. To sada mogu da potvrdim da smo ostvarili, ali i premašili jer smo pored sredstava koje će naše kompanije uplatiti dobili finansijsku podršku i veoma pozitivne reakcije naših poslovnih partnera, navodi Obradović.

Predsjednik kaže da širenje sponzora nije završeno, te da se vode pregovori sa još nekoliko velikih kompanija oko njihovog ulaska u klub. Ali i da ga raduje činjenica što i neke kompanije izvan Crne Gore prepoznaju domaćinski odnos i kvalitet u radu kluba. Potvrdjuje da je sa nekima već dogovorena saradnja.

– Koristim priliku da se zahvalim kompaniji „Sunčani breg resort“ sa Kopaonika koja će biti jedan od sponzora našeg kluba, a uskoro ćemo prezentovati još neke od kompanija sa kojima ćemo uspostaviti saradnju, ističe Vukman Obradović.

Pored obezbjedjivanja finansija, klub se uveliko sprema za narednu takmičarsku sezonu.

– Naredne nedjelje ćemo imati sjednicu UO na kojoj će sportski sektor iznijeti plan priprema i program rada za sledeću sezonu. Naš cilj ostaje da stvaramo uslove i omogućimo mladim igračima prostor za razvoj i napredovanje, kao i da zadržimo sve one talentovane igrače i igračice na okupu u narednim sezonama, zaključio je predsjednik OK Jedinstvo.