Usljed pretresa pronađena je i otuđena oprema koja je vraćena vlasniku. Zaštita medija i medijskih predstavnika neće izostati, naveo je on

Policija je brzo rasvijetlila događaj i pronašla počinioca koji je upao u kuću urednika portala Berane online. To je na Tviteru saopštio ministar unutrašnjh poslova Filip Adžić.

Policija je brzo rasvijetlila događaj i pronašla počinioca koji je odmah procesuiran nadležnom tužilaštvu. Usljed pretresa pronađena je i otuđena oprema koja je vraćena vlasniku. Zaštita medija i medijskih predstavnika neće izostati, naveo je on.

Oglasili su se iz policije i saopštili da je uhapšen R.J. (34) iz Berana, a nakon privoda državnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama njemu je određeno zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

– R.J. je 9. avgusta, kako se sumnja, tokom noći, tačnije u 2.50 časova, ušao kroz prozor kuće dok je oštećeni spavao, izvršio premetačinu u unutrašnjosti kuće i tom prilikom otuđio dva mobilna telefona i novčanik u kojem su se nalazila lična dokumenta i novac u iznosu od 50 eura, navode iz policije.

Podsjetimo, urednik i vladnik lokalnog portala Berane online Nikola Urošević ranije je saopštio da je nepoznata osoba sinoć provalila u njegovu u porodičnu kuću u Beranama i ukrala vrijedne predmete.

Provalnik je, kako je kazao Urošević, ušao preko prozora od kupatila oko dva sata poslije ponoći.

U kući je, tvrdi Urošević, pored njega bila i njegova sestra sa dvoje male djece.

Nepoznata osoba je ukrala opremu Portala Berane online, vrijedne predmete i izvršila premetačinu po kući.

Izvor: Dan