Uprava fudbalskog kluba Jedinstvo oglasila se povodom sinošnje utakmice, saopštenje prenosimo u cjelosti:

Kao što smo i pretpostavili, utakmica koju smo sinoć odigrali protiv lidera na tabeli FK PETROVAC, bila je puna žara i borbe i ne baš prelijepog fudbala za gledanje.

Znali smo da nam i goste dolazi jedna od 3 najbolje ekipe 1.CFL, kako po igračkom kadru tako i po budzetu koji je u ovom trenutku 5 puta veći od našeg.

Naravno u tome ne tražimo bilo kakav alibi, jer to je što je i tu nema prostora za priču, već se moramo fokusirati da svaku utakmicu shvatimo kao da je finale.

Ono na šta smo ponosni, je zalaganje i pristup svih momaka koji su izašli na teren, iako oslabljeni neigranjem kapitena Bande, Koraća i Đorđevića ( sigurni smo da bi mnogo drugačija slika bila ) naši su momci pokazali karakter i dali svoj maksimu i na tome im svaka čast. Isto tako svjesni smo da svi moramo da damo još i više kako bi ostvarili cilj koji smo zacrtali.

Sinoć nismo zaslužili da izgubimo, jer nas je jedan mali kiks kostao toga, ali se nadamo da će nam se i to kao i u utakmici protiv Arsenala, vratiti ako budemo igrama i zalaganjem to zaslužili.

Apsolutno vjerujemo u naš tim i sigurni smo da ovi momci tek treba da pokažu pravo lice.

Koristimo priliku da se zahvalimo našoj publici koja je i velikom broju došla da nas podrži i bude nam značajan vjetat u leđa, ubijeđeni smo da ćemo im se vrlo brzo zahvaliti prvom pobjedom u 1.cfl.