Dobardžić novi predsjednik borda direktora aerodroma

Dobardžić novi predsjednik borda direktora aerodroma, smjenu članova i odabir novih predložio je ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović.

Vlada je na današnjoj sjednici dala predlog da novi članovi Odbora direktora “Aerodroma Crne Gore” (ACG) budu: Kemal Purišić (Bošnjačka stranka), Slavko Vukčević (SNP), Momčilo Martinović (DPS), Nebojša Đoković (DF) i Eldin Dobardžić (URA).

Dobardžić je predložen za predsjednika odbora, umjesto Đokovića.

Purišić je predsjednik odbora Bošnjačke strane u Plavu, a bio je ministar rada i socijalnog staranja u vladi premijera Duška Markovića.

Vukčević je bio odbornik Socijalističke narodne partije u Golubovcima, a Martinović je bio poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini.

Dobardžić je član glavnog odbora URE, dok je Đoković, koji je kadar Demokratskog fronta, bio do sada predsjednik Odbora direktora Aerodroma.

Njih dvojica ovim predlogom su reizabrani na funkcije. Vlada je predložila da se smijene dosadašnji članovi, koji su pored njih dvojice i Branko Vuković, koji je predstavljao Demokrate i Boro Todorović, predstavnik Pokreta za promjene.

Smjenu članova i odabir novih predložio je ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović.

Izvršni direktor kompanije je Goran Jandreoski.

Izvor: ND Vijesti