Dio mještana bjelopoljskog sela Bojišta od prije nekoliko dana suočen je sa problemom jer su radnici željeznice ili pak izvođači radova na rekonstrukciji željezničkog mosta iznad Božovića polja a ispod kuće Jokića iskopali kanal dubine dva metra i tako ga ostavili.


Kako mještani navode kanal je nemoguće preskočiti i tako su u nemogućnosti doći do magistrale odakle bi dalje koristili autobuski i taksi prevoz.


“Prosto smo u čudu da neko ostavi toliki kanal ne misleći na posledice. Ukoliko dođe do povreda isključivog krivca vidimo u Željeznici Crne Gore.

Kanal je u željezničkom pojasu, noću ko ne zna za ovaj problem može jednostavno da nastrada. Očekujemo da će neko odnadležnih obići i kazniti neodgovorne počinioce koji su ostavili nezaštićen kanal dubine dva metra.

Rješenje problema vidimo u tome što bi se kanal popločao betonskim pločama ili pružnim pragovima i tako izbjegle neželjene posledice koje su u ovom stanju neminovne”, naveli su mještani u reagovanju dostavljenom Bjelopoljskom portalu.