Karatisti Jedinstva osvojili su tri zlatne, četiri srebrne i 13 bronzanih medalja, na 17. turniru KUP Nikšića, koji je održan proteklog vikenda.


Trener karatista Jedinstva, Dragutin Cicmil, kazao je da su na turniru koji je brojao 380 takmičara iz četiri države regiona, ostvarili solidne rezultate.


,,Zadovoljan sam, ali uvijek može bolje. Ovo je prvi turnir u ovoj sezoni, tako da se nadamo da ćemo u narednim ostvariti sve bolje rezultate.

Zadovoljni smo organizacijom turnira koji je održan u skladu sa epidemiološkim mjerama“, istakao je Cicmil.


Naglasio je da su njegovi izabranici tokom ovog vikenda učestvovali i na sajmu individualnih sportova, koji je održan na gradskom trgu u Bijelom Polju.


U katama ekipno 2012. godište dječaci su osvojili zlatnu medalju, i dječaci i djevojčice 2011. i 2012. godište osvojili su bronzane medalje.


Pojedinačno u katama: Vladimir Konatar – bronza; Filip Radojević – srebro; Bogdan Konatar – srebro; Miloš Šuković – bronza, Aleksandar Šuša- bronza.


Zerina Ličina 2012. – srebro; Petra Blagojević 2011. – brozna; Teodora Drašković – bronza, Nija Rovčanin – bronza.


Andrijana Moračanin 2010. – bronza; Rebeka Rovčanin 2009. – srebro; Bojana Moračanin 2004. – bronza.


U borbama pojedinačno: Bogdan Sošić 2011. – bronza; Teodora Drašković 2011. – zlato; Duško Sošić 2010. – zlato; Vladimir Nedović 2009. – bronza.


Foto: Karate klub ,,Jedinstvo“
Izvor: RBP