Vlada Crne Gore iz dana u dan dokazuje da je skup nesposobnih i uhljebljenih kadrova, a najnoviji je danas objelodanjena informacija o tome da bi naši sportisti mogli biti diskvalifikovani sa međunarodnih takmičenja, ili da će, u boljem slučaju, nastupati bez zvanične zastave i himne, saopštila je Maja Bulatović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore i bivša proslavljena rukometašica.


“Sama mogućnost da se to dogodi, najveće je poniženje u istoriji našeg sporta. Nema tog poraza koji može boljeti ni približno kao nestručnost i zla namjera ove vlasti koja od decembra do danas istrajno radi jedino protiv Crne Gore i svega crnogorskog”, saopštila je Bulatović.


Ona je kazala da odavno upozoravaju kako je ministarka Vesna Bratić na poziciju postavljena kako bi se borila protiv svega na čemu počiva građanska Crna Gora.

Navela je da identično rade i kadrovi “po dubini” koji nemaju nikakve veze sa oblastima kojima rukovode, a da je Vasilije Lalošević samo jedan u nizu primjera partijskog zapošljavanja i klasične zloupotrebe funkcija.


“Kao sportiskinja koja je za Crnu Goru osvajala najznačajnija odličja, koja zna kako je igrati srcem za svoju državu, stidim se u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport. Bilo, ne ponovilo se”, zaključila je Bulatović.


Izvor: RTCG