Senzacionalan adrenalinski nastup “OFF ROAD TIMA BIJELO POLJE” na RELI TROFEJU VRULJA istakli su se najmlađi, dva off road vozača Luka Božović (17) i Aleksandar Nedović (20) treću trku za redom drže dobar nivo takmičenja pa su se na poslednjem takmičenju održanom u Vrulji okitili zlatom u dvije različite klase, kako i sami kažu pod mentorstvom vođe kluba Dragana Nedovića i sa dobro pripremljenim vozilima u teškoj konkurenciji izborili su se za prva mjesta uz njih i Rajko Bubanja kojem je ovo bio prvi nastup osvaja 3. mjesto u “soft1” klasi.


Pored mlađih tu su stalni vozači, Dragan Nedović je bio drugi odmah iza svog pulena Božovića u klasi “soft2”, Bogdanu Nedoviću izmaklo je 3. mjesto ali kako on kaže zadovoljan je vožnjom i organizacijom pa mu nije žao što nije ponio neko od odličja.


Sve ovo ispraćeno je kamerom i uskoro će se naći na YouTube kanalu “Off Road Team Bijelo Polje”. Kako najavljuju iz ovog kluba koji je dobio par novih vozača planira se i odlazak u druge zemlje balkana da se osjeti malo teži nivo takmičenja. Navode da su kontaktirani od par inostranih firmi koje vide budućnost u ovom sportu i pregovaraju sponzorstva, takođe pozivaju lokalne firme da razmisle o sponzorisanju ovog sporta jer je on u velikom usponu, a klub ima velike rezultate.