Savjet Lokalnog javnog emitera Radija Bijelo Polje je na danas održanoj sjednici za direktoricu te medijske kuće imenovao doktoricu političkih nauka Andrijanu Rabrenović, dosadašnju glavnu i odgovornu urednicu.

Predsjednik Savjeta Vojislav Kljajević saopštio je da je Savjet nakon uvida u prijave konstatovao da se blagovremeno prijavio jedan kandidat koji ispunjava sve uslove predviđene konkursom objavljenim 13. jula 2020. godine na sajtu Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

”Profesionalizam u dugogodišnjem obavljanju novinarskih i uredničkih poslova u medijima i predavački angažman na fakultetima na kojima se izučavaju novinarstvo i mediji, dovoljna su preporuka da članovi Savjeta jednoglasno imenuju Andrijanu Rabrenović za direktoricu medija koji u decembru obilježava tri decenije postojanja”, istakao je Kljajević.

Kako je saopšteno članovi Savjeta su posebno posvetili pažnju predloženom Planu i programu za naredne dvije godine, u kojem ima dosta inovacija, i istakli da su uvjereni da će građani Bijelog Polja biti zadovoljni predloženom programskom koncepcijom.